AĞRI / DİYADİN - Karapazar İlkokulu

Karapazar İlkokulu

Adres
KARAPAZAR KÖYÜ KARAPAZAR KÜME EVLERİ KARAPAZAR ILKOKULU BLOK NO 134 DİYADİN / AĞRI
Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam gün
Ders başlama: 08.20 Ders bitiş: 13.40
Soba
Ulaşım servisle sağlanmaktadır.
il merkezine uzaklık: 73 km ilçe merkezine uzaklık: 13 km
Kontenjan Bilgileri
1. Sınıf: 16öğrenci 2. Sınıf: 16 Öğrenci 3. Sınıf: 24 öğrenci 4. Sınıf: 20 öğrenci
Diğer Hususlar
Okulumuz 3 derslikli 3 öğretmenli bir köy okuludur. Soba ile ısınmaktadır. İlçeye uzaklık 13 km´dir. Ortaokul ile ilkokul binası ayrıdır. Ulaşım ortaokul öğretmenleri ile birlikte servis ile sağlanmaktadır. İlçeye ulaşım servis ile 20 dakika sürmektedir.